Beheer


Het beheren van appartementscomplexen en bedrijfsgebouwen, waarbij Interservice Randstad tot bepaalde hoogte de verantwoordelijkheid overneemt zoals u dat wenst. U bepaalt de inhoud hiervan. Wij kunnen u bijvoorbeeld een conciƫrge/huismeester leveren, zien toe op de uitvoering van onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden, verzorgen het algemeen toezicht, onderhouden contacten met de eigenaar of vereniging van eigenaren en huurders(verenigingen). Wij rapporteren aan de opdrachtgever.

 

Toezicht

Het toezicht houden op de juiste uitvoering van verwachte en besproken werkzaamheden, zoals onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden en het optreden en rapporteren voor zover nodig.

 

 

Opleverings werkzaamheden

Na afloop van een huurovereenkomst kunt u Interservice Randstad inzetten om uw gebouw of deel van het gebouw te ontruimen en schoon en sleutelklaar op te leveren.

 

 

Schoonmaakwerkzaamheden

Interservice Randstad verzorgt de schoonmaak van uw gebouwen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om entrees, galerijen, trappenhuizen, liften, glaswerk, kantoorruimtes of complete gebouwen, wij verzorgen het voor u.

 

 

Klein onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden zoals kleine reparaties, verzorgt Interservice Randstad voor u of laten deze voor u verzorgen. Deze zorg kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U heeft er geen omkijken naar.

 

 

Uw zorg wordt onze zorg

Zoals u ziet, Interservice Randstad verzorgt een breed scala aan modulaire diensten. U bepaalt het pakket en wij verzorgen het voor u. Zo is het voor ons van het grootste belang om u uw zorgen uit handen te nemen. Uw zorg wordt onze zorg! Daar gaan en staan wij voor.

Heeft u interesse in een verdere kennismaking met ons bedrijf? Belt u ons dan even. Wij maken direct een afspraak met u en komen naar u toe.

 

Connects imgimg

Interservice Randstad © 2012